top of page

Personvern

Hei der

 

Når du er inne på nettstedet vårt samler vi inn litt informasjon om deg. Dette er ikke for å identifisere deg som enkeltperson, men for å lære mer om vår egen nettside.

 

Vi samler inn informasjon som:

-       Hvilken nettleser du bruker, og hvilket språk den står innstilt på.

-       Om du bruker datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon

-       Hvor lenge du blir på de ulike sidene på nettstedet vår

-       Deler av IP-adressen din. (Vi har aktivert noe som heter anonym IP)

 

Grunnen til at vi samler denne informasjonen er for at vi skal få en generell statistikk på hvordan nettstedet brukes. Vi kan da se hvor mange som har besøkt nettstedet vårt, hvilket land våre besøkende kommer fra og hvilken av vår nettside de opphold seg lengst på. Dette er svært greit for oss å vite for å kunne forbedre oss.

 

Vi bruker noe som heter Google Analytics for å samle inn informasjonen. Det er derfor Google som behandler informasjonen for oss, og lager rapporter og trender om nettstedet vårt. Dette gjør Google til vår databehandler, men det er vi som behandlingsansvarlig som har ansvaret for informasjonen.

 

Sammen med Google tar vi sikkerheten på alvor. Vi bruker ikke informasjonen til noe annet enn beskrevet i denne erklæringen. Vi deler heller ikke informasjonen med noen andre.

Når du skal kontakte oss via kontaktskjemaer samler vi inn noen opplysninger om deg for å best mulig kunne hjelpe deg.

 

Hvilken informasjon

Vi samler inn følgende opplysninger:

  • Navn

  • E-post adresse

  • Hvilke firma du arbeider i

 

Hvorfor 
Grunnen til at vi ber om denne informasjonen er for å kunne behandle eller svare på henvendelsen din på best mulig måte.

 

Hvordan 
Du skriver selv inn opplysningene i skjemaet på kontakt-siden vår, og du samtykker med dette at vi kan lagre opplysningene i vårt mailsystem til henvendelsen blir ansett som besvart eller ferdig behandlet.

 

Sikkerhet 
Vi vil ikke bruke opplysningene dine til noe annet enn å besvare / behandle henvendelsen din. Vi vil ikke utgi opplysningene dine til en tredjepart, og heller ikke bruke opplysningene til markedsføring og reklame.

Personvern i våre digitale undersøkelser

bottom of page